Træningssamling i Holstebro Roklub juni 2015

UA til træningssamling i Holstebro Roklub juni 2015.

Fredag den 19. juni om eftermiddagen satte Kasper, Thomas,

Christoffer, Marcus og Oliver, med Peter som chauffør, kurs

mod Holstebro. Her stod weekenden på drengenes første

træningssamling, og en oplevelse af hvad det vil sige at træne

hårdt og seriøst, da Holstebro Roklub havde budt os velkom-

men til at træne med deres ungdomsroere.

Efter ankomst fredag skulle der først spises lidt aftensmad,

hvilket blev gjort udenfor lige ved søen, hvor udsigten til det

dejlige ro-farvand som Holstebro kan tilbyde, blev nydt til fulde.

Efter aftensmaden blev vores drenge blandet med drengene fra

Holstebro. De blev inddelt i to hold, og blev sendt ud at spille

lidt fodbold, for lige at lære hinanden at kende lidt. Efter fodbolden stod de på sengetid, og lyset blev slukket kl. 22:30.

Begge dage stod på hård træning, hvor roerne blev blandet i forskellige hold til hver træning. Da der var 15 drenge samlet i alt, blev der rig mulighed for at prøve at ro lidt af hvert, og der blev da også roet både Single Sculler, Dobbelt Sculler, Dobbelt Firer og Otter.

Thomas fik roet 2x, 4x- og 8+. Christoffer & Marcus fik roet 1x, 2x, 4x og 8+. Kasper fik roet 1x, 4x- og 8+. Oliver fik roet 4x- og 8+.

Lørdag blev der trænet både klokken 8 og klokken 16, og pausen mellem træningspassene lørdag stod på en gåtur ind til Holstebro, for at se gågaden. Ifølge drengene ikke det mest spændene, men alligevel bedre end at sidde stille i roklubben.

Lørdag aften, efter aftensmad, og en tur til Bilka efter ekstra mælk til morgenmaden søndag (De spiser jo meget sådan nogen roere), stod på film i sengen. Dog var det kun 4-5 stykker som holdt sig vågen til filmen, fuldt forståeligt efter en lang dag.

Søndag stod også på to træningspas, både klokken 8 og igen allerede klokken 13, for at kunne køre hjem i ordentlig tid. Mellem træningspassene stod det dog kun på afslapning, da roerne på dette tidspunkt var godt trætte.

Efter træning, pakning og diverse rettede vi igen kursen mod Hvidovre, kun afbrudt af et stop McDonald’s, for at få lidt aftensmad – Når man har knoklet hårdt, må man godt skeje lidt ud.

Weekenden var en succes, hvor drengene fik mødt nogen nye mennesker, set nogen nye omgivelser, og lært en masse. Her er drengenes svar på hvad det bedste havde været;

Thomas – ”Dobbelt Sculler turen med Casper (Holstebro)”

Christoffer – ”At træne både Single Sculler og Otter”

Marcus – ”At prøve at træne på Vandkraftsøen, da den er perfekt til det”

Kasper – ”Jeg lærte en masse roteknik”