Udvalg

Praktisk udvalg

Underudvalg/arbejdsgrupper under praktisk udvalg

Inrigger-materieludvalg.

• Omfatter: Al vedligeholdelse af inrigger-materiellet. Indkøb af materialer og reservedele. • Tovholder: Vakant
  •  Medlemmer: Ole Nielsen, Kennet Partsch, Erik Andersen, Axel Koch, Bertel Jensen

Outrigger-materieludvalg

• Omfatter: Al vedligeholdelse af outrigger-materiel.
  • Tovholder: John Skibbild
  • Medlemmer: Thomas Jensen, Torben Thyren, John Lasskogen

Bådvogne vedligeholdelse

• Omfatter: Al vedligeholdelse af klubbens bådvogne
  • Tovholder: Keld Møldrup
  • Medlemmer: Axel Koch, Erik Andersen

PR/kommunikation.

• Omfatter: hjemmeside, rokort.dk, sociale medier, medlemsnyt (mail eller andet), Motionsturneringen-indberetning og kontakt, Hvidovre Avis og anden pressekontakt.
  • Tovholder: Maj-Britt Andersen
  • Medlemmer: Bertel Kaj Jensen

Daglig drift.

• Omfatter: indkøb af husholdnings- og rengøringsartikler og dagligvarer, bortskaffelse af affald og flasker/dåser, pedelvirksomhed (pærer, varme, sikringer mv), køkken.
  • Tovholder: Mikael Engelhardt
  • Medlemmer: Poul Th, Jytte Kjærgaard, John Ovdal, Birgitte Knudstrup

Socialt udvalg

Underudvalg/arbejdsgrupper under socialt udvalg

Arrangementer.

• Omfatter: Standerhejsning, standerstrygning, åbent-hus, havnens-dag, klubaftener, fester, kulturelle indslag, fællesspisning og fælleshygge i forbindelse med roaktiviteter.
  • Tovholder: Axel Koch
  • Medlemmer: Mikael Engelhard, Birgit Straube, Bertel Kaj Jensen

Roudvalg Leder (valgt på generalforsamling):

Lonni Eriksen

Underudvalg/arbejdsgrupper underroudvalg

Inrigger-ro-uddannelse.

• Omfatter: roskoler, egen styrmandsuddannelse (B, C), inrigger-kæntringsøvelse, DFfRuddannelseskurser.
  • Tovholder: Lonni Eriksen
  • Medlemmer: Anders-Henrik Pedersen, Susanne B. Jørgensen, Ronnie Bullock + øvrige vokseninstruktører

Havkajak.

• Omfatter: alle aspekter af havkajakroning i HvR: fællesroning, ture, uddannelse, reglement, udvikling af området i det hele taget.
  • Tovholder: Vakant
  • Medlemmer: Tom Harpsøe

Ergometertræning.

• Omfatter: organisering af vinter-ergometertræning (finde holdledere, fordele tider m.m.), organisere vedligehold af ergometermateriel.
  • Tovholder: Torben Thyren
  • Medlemmer: Thomas Jensen

Langture

• Omfatter: alle praktiske og administrative aktiviteter omkring langture: udarbejdelse af langtursprogram, organisering og afvikling af de enkelte ture, inspirere til langtursroning i HvR og finde kommende emner til L-styrmænd, osv.
  • Tovholder: Knud Stærke
  • Medlemmer: Ronnie Bullock, Jørgen Bertelsen, Anders-Henrik Petersen, Anne Marie Ottosen

UDVALG